lokacija: Apatin
objavljeno: 07.11.2017.

Human gest Crvenog krsta Apatin i Atletskog kluba Apatin

Društvo
Crveni krst Apatin i predstavnici Atletsko kluba Apatin protekle nedelje su izvršili distribuciju humaniterne pomoći u vidu paketa sa osnovnim životnim namirnicima za ugrožene građane opštine Apatin.
 
Sredstva za kupovinu namirnica obezbeđena su u sklopu realizacije "Trke za srećnije detinjstvo" koja je realizovana u sklopu "22. Dunavskog polumaratona" koji je održan 15. oktobra. 
 
Crveni krst se zahvaljuje svim učesnicima "Trke za srećnije detinjstvo", kao i Atletskom klubu Apatin koji je pružio podršku u realizaciji ove humanitarne aktivnosti. 
 
Ovo je još jedna u nizu održanih humanitarnih akcija  koju je sproveo Crveni krst Apatin a planira se još aktivnosti na polju socijalne delatnosti do kraja tekuće godine.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Trajna zabrana ribolova na Dunavu kod Apatina, na potezu od 1.400 do 1.395 km izazvala je nevericu među...

U Radiološkoj službi Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović” u nedelju, 19. novembra, u periodu od 8 do 16...

Povodom Dana opštine Kula danas je održana svečana sednica Skupštine opštine Kula, na kojoj su se obratili predsednik...

Pobednica 7. epizode serijala “Tvoje lice zvuči poznato”, glumica Dragana Mićalović, svoju nagradu od 1.000 evra donirala je...

U četvrtak 9. novembra u prostorijama Omladinskog kluba Grada Sombora, na inicijativu Somborskog edukativnog centra, održan je inicijalni...

Čovek da bio dobar lovac mora se roditi kao lovac, jer lovac se ne postaje, to čovek mora voleti, kaže...