lokacija: Apatin
objavljeno: 16.06.2017.

Direktor Petrović maturantima gimnazije: Ne sanjajte svoj život, već živite svoj snove! Zvezdana Stanković đak generacije! (FOTO)

Društvo

Svečanost povodom dodele svedočanstava učenicima završnih razreda apatinske Gimnazije Nikola Tesla počela je nastupom Gradskog hora Jedinstvo, a nakon toga roditelje, maturante, profesore, predstavnike lokalne samouprave i medije pozdravio je direktor škole Vojislav Petrović.

Petrović je rekao da svi učenici imaju razlog da slave završetak jedne značajne razvojne baze u njihovom životu. On je poručio učenicima da budu ljudi, uvek i svuda, u svim prilikama i svim okolnostima, čestitao je svima na postignutim rezultatima u toku četvorogodišnjeg školovanja i poželeo im mnogo sreće u budućnosti.

"Danas poslednji put na ova vrata ulazite kao učenici gimnazije, a uskoro ćete to činiti kao advokati, inženjeri, ekonomisti... Ne sanjajte svoj život, već živite svoj snove." - poručio je maturantima u emotivnom obraćanju direktor ove obrazovne ustanove Vojislav Petrović.

Razredne starešine 4-a razreda Mirjana Ćalić i 4-b razreda Igor Blanuša podelili su svedočanstva učenicima, a nakon toga odlukom nastavničkog veća Zvezdani Stanković, učenici 4-b razreda uručeno je priznanje za najboljeg đaka generacije.

"Zahvaljujem se svima, bilo je mnogo emocija, iz ove škole zaista nosim najlepše uspomene. Planiram da upišem matematiku na PMF-u." - rekla je za 025info Zvezdana Stanković, koja je pored rezultata u školi, sjajna i za šahovskom tablom, ali će šah u narednom periodu, ipak, morati da trpi zbog obaveza koje će ova simpatična i večito nasmejana devojka imati na fakultetu.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

U okviru velike akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru” praktično na svakih deset dana niče po...

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je raspisao konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije AP...

Preko 10 godina unazad, u Kljajićevu se Velika Gospojina obeležava kao seoska slava. Tim povodom, i ove godine...

U Svilojevu je obeležena seoska slava Sveti Stefan ( Szent István), a koji je bio prvi kralj Mađarske...

Popularni “Salaš” ekonomije KPZ  Sombor je 22.put po redu bio mesto održavanja umetničke kolonije "Elan”. Nakon početnih godina...

Apatinska pivara i Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije obeležili su desetogodišnjicu kampanje „Kad pijem, ne...