lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.1999.

Nagradni konkurs za nastavnike osnovnih škola "Digitalni čas"

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo pokrenulo je nagradni konkurs pod nazivom „Digitalni čas“, čiji je cilj podsticanje nastavnika osnovnih škola na efektivnu i raznovrsnu upotrebu informacionih i komunikacionih tehnologija u nastavi. Konkurs je otvoren do 5. maja 2011. godine i namenjen je nastavnicima razredne nastave i predmetnim nastavnicima osnovnih škola koji uspešno koriste informacione i komunikacione tehnologije u nastavi i koji su kreativni u radu.

Predmet konkursa je rad koji sadrži prikaz jedne nastavne jedinice i koji pokazuje upotrebu informacionih tehnologija kao nastavnog sredstva. Svi radovi biće podeljeni u tri grupe prema nastavnim predmetima. Za svaku grupu predmeta biće dodeljena po jedna prva nagrada, tri druge nagrade i dvanaest trećih nagrada.

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo će dodeliti i tri specijalne nagrade za inovativnost, interaktivnost i interdisciplinarnost. Radovi koji budu odgovorili na zahteve konkursa biće objavljeni u Elektronskom zborniku radova „Digitalni čas“ na Web strani www.digitalnaskola.rs/cas.

Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna 2011. godine.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Ljubitelji sporta uživaće u novoj emisiji naše televizije! "Sportska arhiva" namenjena je svima koji žele da se podsete...

Gost Milovana Balabana biće istoričar, publicista i politički...

Crveni krst Apatin će sutra 09. 02.2016. u saradnji sa službom za transfuziju krvi iz Sombora održati akciju...

Gost Panorame - Nenad Spremo, ornitolog. Pratite nas...

Policija tereti muškarca (20) da je tokom novembra i decembra prošle godine krao biciklove, a potom ih prodavao.

Prema saopštenju policijske uprave u Somboru, u toku prethodne nedelje na teritoriji grada evidentirane su tri saobraćajne nezgode...