025info

Nagradni konkurs za nastavnike osnovnih škola "Digitalni čas"

Lokacija: Apatin Kategorija:Info servis 🕔Datum:30.11.1999.

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo pokrenulo je nagradni konkurs pod nazivom „Digitalni čas“, čiji je cilj podsticanje nastavnika osnovnih škola na efektivnu i raznovrsnu upotrebu informacionih i komunikacionih tehnologija u nastavi. Konkurs je otvoren do 5. maja 2011. godine i namenjen je nastavnicima razredne nastave i predmetnim nastavnicima osnovnih škola koji uspešno koriste informacione i komunikacione tehnologije u nastavi i koji su kreativni u radu.

Predmet konkursa je rad koji sadrži prikaz jedne nastavne jedinice i koji pokazuje upotrebu informacionih tehnologija kao nastavnog sredstva. Svi radovi biće podeljeni u tri grupe prema nastavnim predmetima. Za svaku grupu predmeta biće dodeljena po jedna prva nagrada, tri druge nagrade i dvanaest trećih nagrada.

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo će dodeliti i tri specijalne nagrade za inovativnost, interaktivnost i interdisciplinarnost. Radovi koji budu odgovorili na zahteve konkursa biće objavljeni u Elektronskom zborniku radova „Digitalni čas“ na Web strani www.digitalnaskola.rs/cas.

Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna 2011. godine.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Povezane vesti

Pripreme za sajam zapošljavanja u Somboru, dolazak potvrdilo 30 poslodavacaAutor:Redakcija

Na prestojećem sajmu zapošljavanja, koji je zakazan za 24. april 2015. godine u Sokolskom domu u Somboru, do sada je...

Sledeće sedmice isplata dečijeg dodatkaAutor:Rajko

U našu redakciju stiglo je obaveštenje u kome se kaže da će u utorak 21. aprila na šalterima Pošte u...

Delovi Apatina sutra bez strujeAutor:Rajko

Sutra 17. aprila u vremenskom periodu od 9 sati do 11 sati i 30 minuta neće biti električne energije u...

Isplata socijalne pomoćiAutor:Rajko

Sutra 17. aprila na šalterima Pošte u Apatinu počinje isplata naknade za socijalnu pomoć i porodični smeštaj.

PU Sombor: Izveštaj o stanju u saobraćaju u Zapadnobačkom okruguAutor:Rajko

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba...

Svilojevo bez vodeAutor:Rajko

Zbog radova na vodovodnoj mreži u sredu (15. april) i četvrtak (16. april) u vremenskom periodu od 8 sati i...PretragaFotografija nedelje