Slađana Živkov, direktor Doma za stare i penzionere Apatin

objavljeno: 16.09.2017.

"Ustanova Dom za stare i penzionere Apatin pribavila je kompletnu projektnu dokumentaciju i dozvolu za izvođenje radova i konkurisala kod Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije za dobijanje sredstava za adapataciju kupatila, zamenu podnih obloga, molersko-farbarske radove i sanaciju ulične ograde. Kako je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima ocenila da je naš zahtev opravdan a dokumentacija kompletna i valjana, doneli su odluku da te iste radove u vredosti od 11 miliona dinara i finansiraju. Tim povodom u Apatinu isred Pokrajinske vlade boravio je pokrajinski sekretar Predrag Vuletić, zadužen za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova. On je zajedno sa predsednikom opštine Milanom Škrbićem i samnom ispred ustanove Dom za stare i penzionere potpisao ugovor o finansiranju pomenutih radova u našoj ustanovi."  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

comments powered by Disqus

Poslednji komentari nedelja

"Za 150 dana opština Apatin dobija svoje prve jaslice i izuzetno mi je zadovoljstvo što sam danas ovde,...

"Činjenica je da je kulturna baština u našoj zemlji veoma ugrožena i dužnost je svakog od nas da...

"Ove godine rod jabuka u Kupusini je izuzetno dobar, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da je u...

"Vrlo sam emotivno vezan za Apatin. Pre svega zbog mog dede, koji je svojim delima obeležio ovaj grad....

"Angažovanjem mobilne patrole, opština Apatin se probinula da bezbednost dece i omladine bude podignuta na viši nivo. Svakodnevno,...